Осиновяването е мисия. Историята на Киара и нейните спасители!

Киара е намерена на улицата, премазана от кола. Бебе едва на 3-4 месеца, с две счупени крачета и счупен таз на две места. Операциите и възстановяването на Киара продължават дълго, но тя е борбено момиче и се справя с всичко. Благодарение на прекрасните грижи на лекарите, хубава храна и много любов, Киара вече е едно съвсем различно момиче.

Киара е осиновена в България, в семейство с осиновени деца. Всички много я обичат и тя е благодарна и щастлива да си има истинско семейство. 🙂

Цялата публикация „Осиновяването е мисия. Историята на Киара и нейните спасители“

Дядо Брандо, Милка и трите й деца – живот, изпълнен с приключения!

Брандо се появи от нищото, през зимата. Лежеше до един контейнер с боклук, точно като купчина мръсни парцали. Когато му дадохме храничка, вдигна глава и погледна с най-тъжните очи на света. От цялото му великолепие беше останала проскубана козина, огромни кървави рани, рана на врата от стар, впит нашийник, от времето, когато е имал дом някога…

Дядо Брандо се оказа изключително борбено и добро момче Цялата публикация „Дядо Брандо, Милка и трите й деца – живот, изпълнен с приключения“

Дейна и Анита раздават щастливи усмивки заедно!

Дейна е намерена на улицата през февруари, в снега. Изхвърлена, вероятно от нечий дом, цялата в рани, кожа и кости… Заради внушителните си размери хората се страхуват от нея, гонят я, замерват я с камъни, а тя е толкова мила и добра!

Дейна получи помощ навреме, и след дълго лечение и добри хора раните, а инфекцията овладяна. Дейна стана една прекрасна млада госпожица, която въпреки размерите си на малко конче, се оказа едно невероятно момиче, възпитано и послушно. Цялата публикация „Дейна и Анита раздават щастливи усмивки заедно“

Как Лили срещна Мей!

Винаги съм мечтала за куче. Поне откакто се помня. Но родителите ми бяха на друго мнение и трябваше да почакам. Докато не се изнесох! Когато го направих, първата ми цел беше да осъществя мечтата си.

Не съм имала предпочитание за порода. Признам, че голдън ретривърите са ми на сърце, но все пак ми се струват големи за апартамент. Затова пък винаги съм изпитвала едно умиление към животинките на улицата и бях решила да спася поне една от тях. Включих се в многобройните групи за осиновяване във Фейсбук и търсенето започна. Цялата публикация „Как Лили срещна Мей“

Бърбър Ганчев и Ива прeобърнаха животите си взаимно!

А с този прекрасен разказ на Ива Ганчева можем само да сме щастливи, че и в България има хора като Ива. Ето какво ни разказа тя:

„Всичко започна с желанието ни да бъдем приемен дом на едно от кученцата, спасени от Pet sisters на главен път  – насред платното. Кученцата бяха пет – малки, мокри, гладни и уплашени. Поехме Бърбър – тогава Бърбън, за времето, през което трябваше да получи всички ваксини и да бъде приет в спасителния център на Пет систърс.

Цялата публикация „Бърбър Ганчев и Ива прeобърнаха животите си взаимно“

Зина дочака своя втори шанс за щастие.!

Когато един отговорен човек реши, че иска домашен любимец, то той неизменно си задава въпроса “ Да купя или да осиновя? “ и, Слава Богу, има такива, които решават да осиновят. Това са хората, които спасяват, които поемат рискове, които не се страхуват да отворят дома си за нежеланите, изоставените и обречените. И те са много! Копнеещи за дом, за нежна ласка.. Едно от тези животинки беше Зина- захвърлена, стреляна, обречена на смърт, с голямо сърце и нежна душа. Благодарение на осиновителите ѝ, втори шанс ѝ беше даден и сякаш животът ѝ започна наново.

Цялата публикация „Зина дочака своя втори шанс за щастие.“

1542 кг дарена храна Hill’s за второто двумесечие на кампанията!

1542 килограма храна дарихме след второто двумесечие на дарителската кампания Храна, Подслон & Любов.
Благодарение Вашата подкрепа и доверие в храните на Hill’s Pet Nutrition, ние отделихме 7% от всяка закупена опаковка Hill’s и така успяхме да осигурим здравословно, пълноценно и балансирано хранене за бездомните кучета и котки. А вашите гласове определиха за кой спасителен център, колко килограма храна да изпратим. Ето и количествата на даренията:

Pet Sisters – 586 kg храна
Animal Hope Varna – 798 kg
Animal Hope Plovdiv – 158 kg
Цялата публикация „1542 кг дарена храна Hill’s за второто двумесечие на кампанията“

Валерия и Съни се срещнаха на необичайно място – в приюта за кучета…!

През 2017-та година започва нашата история. Аз и майка ми отидохме, за да помагаме като доброволци в приют Горни Богров. Минавайки през клетките, докато ни приготвят куче за разходка, попаднахме на Съни – малък, слаб, с подвита опашка и в клетка с четири големи кучета. Сърцето ме заболя, когато го видях. Веднага взехме решение да го осиновим, въпреки че имаме още две кучета (хъски и пинчер) и една котка.
Сега Съни си има приятели, с които тича на воля, а и помага на майка ми с копаенето в градината 🙂
Прави куп лудории, обичан е и той отвръща със същото!
Цялата публикация „Валерия и Съни се срещнаха на необичайно място – в приюта за кучета…“

История с щастлив край! Бимър намери своя нов дом.!


Kазвам се Надя и съм от София. Като дете имахме куче – Чочко, с който Чочко ми мина целият съзнателен, детски, училищен живот.
За съжаление, моят пръв приятел умря от старост през 2007г., когато беше на 13 години. Излишно е да обяснявам колко силно се привързва човек (особено, когато е дете), колко безрезервно се обича и колко дълго време трае тъгата по него…
Цялата публикация „История с щастлив край! Бимър намери своя нов дом.“

1454 кг. храна дарихме за бездомните кучета и котки!

1454 килограма храна дарихме след първото двумесечие от старта на дарителската кампания Храна, Подслон & Любов.
Благодарение на всяка закупена опаковка Hill’s, успяхме да осигурим здравословно, пълноценно и балансирано хранене за бездомните кучета и котки, спасении от спасителните центрове за бездомни животни – Animal Hope Varna, Animal Hope Plovdiv и Pet Sisters. А вашите гласове определиха за кой спасителен център, колко килограма храна да изпратим. Ето и количествата на даренията:

Pet Sisters – 621 kg храна
Animal Hope Varna – 549 kg
Animal Hope Plovdiv – 284 kg
Цялата публикация „1454 кг. храна дарихме за бездомните кучета и котки“