За Hill’s Храна Подслон & Любов

Центровете за приютяване на бездомни животни разчитат изключително на дарения, за да се грижат и изхранват питомците си. Това, обаче, означава хранене с различни по вид и качество храни. Честата смяна на храната и компромисът в качеството й се отразява негативно върху здравето и вида на кучетата и котките.

Целта на кампанията Hill’s Храна Подслон§Любов е ясна – да осигури на кучетата и котките в центровете за бездомни животни висококачествено хранене, което ще ги направи по-здрави, по-добре изглеждащи и по-щастливи докато чакат своите осиновители. Така многократно се увеличават шансовете им да бъдат осиновени, а всяко куче или котка заслужава да има дом за винаги.

Как помагаме?

Чрез кампанията ние даряваме 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките в тези центрове.
На всеки 2 месеца ние ще даряваме събраната храна Hill’s според нуждите на кучетатa и котките в центъра, в количество, което зависи от получените гласове за 2 месеца.

На кого помагаме?

Нашите партньори са неправителствени организации, в които доброволци влагат голяма част от свободното си време, много усилия и желание да се грижат за бездомни и изоставени кучета и котки в своите спасителни центрове и временни домове.

Най-важната част от дейността на тези организации и това, което ги отличава е активната им работа по задомяването на техните питомци. За целта всяко куче или котка преминава през период на социализация и оценка на характера.

Всеки потенциален осиновител, също бива анкетиран за да се определят неговите очаквания спрямо бъдещия му домашен любимец и готовността му да поеме грижите и отговорността за него.

Като част от кампанията Hill’s предоставя безплатен стартов пакет с храна за всеки нов български стопанин, осиновил куче или котка от партньорските ни организации.

Сподели