Блъскана, с паразити, болна от панлевкопения… Миша е спасена от Кристина

Кристина Цветанова ни разказа историята на нейната Миша. А ние искаме да  я разкажем на Вас. Защото да осиновиш е трудно решение, а понякога и изпълнено с препядствия. Ето историята на Миша, без редакция:

“Запознайте се с Миша, едно от четирите ми прибрани от улицата котета. Ще разкажа неговата история, защото той е моят котарак боец. Миша буквално живее трети живот. В един летен ден преди три години чух неистов плач от улицата.

Деца го носеха в ръце и не знаеха какво да правят. Той се побираше в две шепи, а вече бе усетил болката. Беше блъснат или наритан, при което всяко едно вдишване му причиняваше неистова болка. Задното краче бе подуто и не можеше дълго време да стъпва на него.

Дехидратиран и пълен с паразити. Но той оцеля, с много грижи и помощ от лекарите. На тази крехка възраст той пребори и опасната панлевкопения,  а миналата година бе опериран от тумор на дебелото черво. Той е моят герой и аз го обожавам!❤️”

А ние даваме безплатен старт на всички любимци, които са под 1 годинка. За да имат шанса за добър старт в живота. Поръчайте напълно безплатно стартов пакет Hill’s на http://bit.ly/FreeHillsKit.

Сподели

Leave a Reply