Ая – отиваше си, но беше спасена. Днес – щастливо осиновена

Доброволците в спасителните центрове за бездомни животни спасяват животни в беда, независимо къде са. Ето и историята на спасителите от Let’s Adopt:

Натъкнахме се на Ая, докато бяхме на почивка. Почивката, обаче, за хора, отворили очите си за същества в беда, често не преминава по план.

Някога бяла и пухкава, маца си отиваше. Слаба, с отпусната надолу глава, с козина покрита с изпражнения и без сили, Ая се молеше за остатъците от обяда ни. А часовникът тихо отброяваше оставащите минути от живота ѝ.

Щом стигна в клиниката, Ая сякаш се предаде. Състоянието ѝ видимо се влоши. Показателите от кръвната ѝ картина лекарите нарекоха „граничещи със смъртта“. Същата нощ маци получи спешно кръвопреливане и остана критична. Ая страдаше от хемобартонела, или иначе казано – инфекциозна анемия.

Седмици наред се борихме за живота на Ая. Няколко антибиотика, имуностимуланти и многократни кръвопреливания бяха нужни, за да спасим Ая.

Днес маца е излекувана и щастливо осиновена. Обожава да гони плюшени мишчици, да се преприча на слънце и силно да мърка в скута на стопанката си. Чака я всяка вечер до вратата, придружава я, когато пътува и никога не ѝ оставя възможност да се почувства самотна.

Историята на Ая можете да намерите тук: letsadopt.net/aya

Чрез кампанията Hill’s Храна Подслон & Любов осигуряваме на кучетата и котките в три избрани от нас центъра за бездомни животни висококачествено хранене с Hill’s, което ги прави по-здрави, по-добре изглеждащи и по-щастливи, докато чакат своите осиновители. Така многократно се увеличават шансовете им да бъдат осиновени, а всяко куче или котка заслужава да има дом завинаги.

Чрез кампанията ние даряваме 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките в тези центрове.

Как да помогнете?

1. Закупувайки Hill’s за твоя любимец. 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките даряваме в центровете за бездомни животни, които подкрепяме.

2. Гласувайки в сайта http://www.hillsshelter.bg/ за избрана организация. Спрямо разпределението на гласовете, разпределяме количеството храна, което даряваме на всяко двумесечие.
Благодарим ви, че помагате! Защото заедно можем повече!

Като част от кампанията Hill’s предоставя безплатен стартов пакет с храна за всеки нов български стопанин, осиновил куче или котка от партньорските ни организации.
Вижте организациите, които подкрепяме и гласувайте за тази, при която желаете да отиде нашето дарение.

Сподели

Leave a Reply