Одри – животът на кварталната котка

Одри е била бездомниче. От онези общителни и мили предблокови котета, които добри хора са хранели, кастрирали и обгрижвали, доколкото им е било възможно.
И така в продължение на година. Един ден, обаче, на Одри не ѝ провървяло – била ударена от кола.

Колата спряла, две момчета излезнали от нея, събрали Одри от асфалта, закарали я до най-близката ветеринарна клиника и повече никога не се върнали за нея.

Така Одри, ударена, с разкъсана диафрагма, в състояние на шок и с влошаващи се показатели, била оставена да се справи отново сама.

Одри оцеля. Лекарите се пребориха за живота на маци, тя се възстанови и продължи живота си първо в приемен, а след това и в постоянен дом. Към днешна дата Одри е щастливо осиновена и се радва на обичта и вниманието на прекрасната си стопанка и нейното семейство.

Чрез кампанията Hill’s Храна Подслон & Любов осигуряваме на кучетата и котките в три избрани от нас центъра за бездомни животни висококачествено хранене с Hill’s, което ги прави по-здрави, по-добре изглеждащи и по-щастливи, докато чакат своите осиновители. Така многократно се увеличават шансовете им да бъдат осиновени, а всяко куче или котка заслужава да има дом завинаги.

Чрез кампанията ние даряваме 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките в тези центрове.

Как да помогнете?

1. Закупувайки Hill’s за твоя любимец. 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките даряваме в центровете за бездомни животни, които подкрепяме.

2. Гласувайки в сайта http://www.hillsshelter.bg/ за избрана организация. Спрямо разпределението на гласовете, разпределяме количеството храна, което даряваме на всяко двумесечие.
Благодарим ви, че помагате! Защото заедно можем повече!

Като част от кампанията Hill’s предоставя безплатен стартов пакет с храна за всеки нов български стопанин, осиновил куче или котка от партньорските ни организации.
Вижте организациите, които подкрепяме и гласувайте за тази, при която желаете да отиде нашето дарение.

Сподели

Leave a Reply