Простреляна, Вики месеци наред се мъчи в рани, но Нели променя нейната съдба

Вики е едно обикновено, бездомно куче на една строителна борса, което една сутрин хората там намерили ранено. Борсата е близо до пътя и работниците решили, че са я блъснали през нощта. Пет месеца Вики се е влачила и е направила огромни рани на крачетата си, докато един ден решили, че е по-добре за нея да не се мъчи повече и ще извикат някой да я приспи.

Докато търсят кой да отиде да избави Вики от мъките, хората се свързват с доброволците от Animal Hope Varna.  Така Вики незабавно се озова в клиника, където след направените изследвания и снимки се установява, че тя, всъщност, не е блъсната, а е била застреляна. За щастие стрелецът не е бил особено точен и не е успял да я убие, но за нещастие Вики няма шансове да проходи отново и остава парализирана. Освен всичко това, Вики е и с дирофилария.

След продължително възстановяване, терапия и лечение, Вики получава своя втори шанс, получава също своята инвалидна количка и за нея се намира дом в България. Нели се грижи за това изстрадало момиче с много любов не я лишава от нищо. Вики е едно щастливо и обичано момиче, въпреки всичко преживяно. 🙂

Сподели

Leave a Reply