Райън – бивш бездомник, понастоящем щастливо осиновена Рая

Днес ще ви разкажем за Райън. Бивш бездомник, понастоящем щастливо осиновена Рая.

Райън е дребосъчесто куче, което в началото на миналата есен, без никакви навици за оцеляване в градска среда, се появява между бул. „Копенхаген” и ул. „Обиколна” в София. В продължение на месеци, от Let’s Adopt се опитват да спечелят Райън и да го измъкнат от бедата, в която се е озовал.

Днес Райън се казва Рая и е освена. Вече не е бездомна, тя е нечий любим, най-добър приятел…

Преди да се появи Рая в живота на новото си семейство, момченцето от снимката изпитвал страх от кучета. А майка му, вместо да го „пази“, му взе другарче-куче. И не сгреши!

Рая получи семейство, любов и много обич, а в замяна дарява хората си безгранична радост, признателност, щури игри и весели моменти.

Осиновете куче. Защото любовта не се купува, а се заслужава.

Чрез кампанията Hill’s Храна Подслон & Любов осигуряваме на кучетата и котките в три избрани от нас центъра за бездомни животни висококачествено хранене с Hill’s, което ги прави по-здрави, по-добре изглеждащи и по-щастливи, докато чакат своите осиновители. Така многократно се увеличават шансовете им да бъдат осиновени, а всяко куче или котка заслужава да има дом завинаги.

Чрез кампанията ние даряваме 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките в тези центрове.

Как да помогнете?

1. Закупувайки Hill’s за твоя любимец. 7% от храната от всяка опаковка Hill’s закупена в България за кучетата и котките даряваме в центровете за бездомни животни, които подкрепяме.

2. Гласувайки в сайта http://www.hillsshelter.bg/ за избрана организация. Спрямо разпределението на гласовете, разпределяме количеството храна, което даряваме на всяко двумесечие.
Благодарим ви, че помагате! Защото заедно можем повече!

Като част от кампанията Hill’s предоставя безплатен стартов пакет с храна за всеки нов български стопанин, осиновил куче или котка от партньорските ни организации.
Вижте организациите, които подкрепяме и гласувайте за тази, при която желаете да отиде нашето дарение.

Сподели

Leave a Reply