Осинови

Тук може би те очаква твоя бъдещ най-добър приятел! Виж кой чака да намери своя бъдещ дом!

Анджи

Анджи е момиче на около 3 годинки. Много гальовна и любвеобилна котка. Намерена е под един бус с огромна рана на главичката, множество травми по телцето и избити зъби. Тежала е не повече от 2 кг, но сега вече е напълно здрава и готова да отиде в дом, където ще бъде много обичана!
В момента за Анджи се грижат Animal Hope Варна.

Бимбо

Бимбо е едно от момченцата, за които добри хора сигнализират в Animal Hope Varna.Той и неговите братчета (едно, от което е Зак) се осовават в двора на варненско училище. За щастие от спасителния център реагират светкавично и прибират малките диванета. Зак е роден в края на м. Октомври 2016. Игрив, палав и сладък, малък бебок. Ако искате да дадете шанс на Зак или някое друго кученце, pопитайте за него в Animal Hope Варна.

Дарко

Дарко е момче на около 2 годинки. Много е спокоен и добър, разбира се перфектно, както с останалите котки, така и с хората. Той сам ни намери, търсейки храничка и подслон, след като неговите стопани са напуснали къщата, в която са живеели и са го оставили самичък там… Нямаше как да го оставим в празния двор, буквално на улицата, обречен на глад и опасности, затова го заведохме на ветеринарен лекар и го настанихме в приемен дом, надявайки се, че един ден и той ще бъде приет в нечий дом.
Ако Дарко ви е спечелил и желаете да бъдете негови стопани можете да го потърсите в Animal Hope Варна.

Валери

Валери е красива принцеса на годинка и половина.Тя е много мила, добричка и мъркаща. Беше намерена като бебе със своето братче в една гора…в кашон..със слепнали очички, пълни с гной. За щастие Валери вече е напълно възстановена, пораснала и се надява някой да я поиска с цялото си сърце.
Попитайте за нея в Animal Hope Варна.

Милена

Милена, Мелиса, Мона и Мерседес са четири сестри. Някой изхвърлил кашон с пет невръстни бебета пред спасителния център на Pet Sisters и избяга. За съжаление Майло не оцеля, но сестричките са напълно здрави и предстоят ваксинациите. На снимката е Милена – около 1.6 килограма в момента, на 2 месеца, не се очаква да станат едри кучета. Ако Милена Ви е грабнала и искате да бъде Ваша, свържете се с Pet Sisters Sofia.

Мечо

Мечо, прекрасно момче на под 2 години. Намерен от добри хора на улицата със сериозни наранявания – рани от ухапвания от други кучета. Живее при нас вече почти година. Напълно социален с други кучета, включително и мъжки, игрив, изключително любвеобилен с хора, напълно спокоен с деца. Вероятно, съвсем обикновеният му външен вид и строен (около 60 см. при холката) размер, са причината все още да чака своето семейство. А той би бил чудесно домашно куче! Pet Sisters Sofia.

Пикасо

7 момчета и 1 момиче намерени на Петровден, затова всички носят имена с буквата П. Педро, Пабло, Паола, Пикасо, Питър, Пан, Потър и Пепи. Родени или изхвърлени срещу караулката на Владая (Софийско), доброволците от Pet Sisters ги събрат буквално на метър от шосето, а там движението денонощно е натоварено. В силно влошено здравословно състояние, силно опаразитени и с корона вирус… така са намерени, но вече са здрави и предстоят ваксинациите.
На снимките е Пикасо – двумесечен сладкиш, едва кило и четиристотин грама, не се очаква да стане голямо куче, както и останалите от кучилото Петровчета. Ако искате да осиновте някои от тези 8 бонбона, свържете се с Pet Sisters Sofia.

Попи

Изхвърлени в необитаем селски двор, на около 1.5 месеца. Появяват се заедно с първите пролетни цветя, затова и ги така ги кръсщават – Примроуз (иглика) вече е осиновена, Джасмин (жасмин) и Айрис (ирис), а братята Астер (астра), Клоувър (детелина) и Попи (мак). Доброволците от Pet Sisters се грижат за тях на място, докато бъдат ваксинирани, а от няколко месеца са в спасителния им център, напълно готови за своите семейства.
В момента са на около 7 месеца, малко над 40 см високи, по около 12-13 килограма. Не се очаква да растат още много, ще останат средни кучета. Всички са напълно социални, любвеобилни, игриви и умни. Ако искате лудувате в парка с Попи, можете да го осиновите. Повече информация ще получите от Pet Sisters Sofia.

Прокопи

Прокопи е бил явно нечие дворно куче, един ден просто се е появил в столичен парк с нашийник. Много добър, социален с хора и ненаучен как да се бори за оцеляване на улицата. В същия парк разхожда своето куче Ива – член на екипа на Пет систърс, така че Копчо бързо беше прибран при нас, кастриран, ваксиниран и е вече готов отново да има свой дом, този път завинаги. Като повечето мъжки кучета, и той опитва да доминира в компания на други едри и силни мъжкари, но с женски кучета и недоминантни мъжки е безпроблемен. Около 2 годишен, висок е 60 см, 24-25 кг, ходи чудесно на повод, много мил и гальовен. Прекрасен с деца. Pet Sisters Sofia.

Тими

Тими е момиче на почти 5 годинки. Много общителна, спокойна и се разбира чудесно с кучета и котки.Спасена от наш доброволец, точно преди да бъде сгазена от преминаващите автомобили. За съжаление се оказа, че Тими има така нареченият котешки СПИН. Той е напълно безопасен за хората и въпреки, че животното води напълно нормален живот, повечето хора губят интерес към нея, в момента, в който разберат диагнозата й. Тими е много подходяща за хора, които нямат други животни или имат друга котка с това заболяване.
Попитайте за него в Animal Hope Варна.

Емма

Емма е на две годинки и половина. Изключително кротка, много нежна и деликатна писанка. Открихме я в края на града, лутаща се и изплашена, търсейки местенце да се скрие, за да роди своите бебенца. Раждането не беше леко и котенцата нямаше да оцелеят, ако не я бяхме спасили. Сега Ема е една понаедряла и гальовна красавица, а почти всичките й бебенца вече имат дом.
Попитайте за нея в Animal Hope Варна.

Зина

Зина е на не повече от 4 годинки и е поредното кученце, което за жалост се е озовало на улицата. Справяла се е дълго време сама,а на пролет даже е станала майка, както всяка майка ревностно е пазела рожбите си, но за жалост лоши хора са решили, че това е проява на агресия…последвали са няколко крушума в главата й и състояние, което не й е позволило дни наред да стигне до мястото, където е скрила малките си…резултата, още няколко кученца загинали навън, а Зина се бори за живота си. За щастие са се намерили добри хора и тя е спасена, а сега повече от половин година,след тези злощастни събития е напълно възстановена и готова да започне нов живот. Зина се разбира перфектно с други кучета и хора, много жизнена, доверчива и обичаща.
Попитайте за нея в Animal Hope Варна.

Сподели