Марсел – когато си ненужен…

Марсел е страхотен пухкав младеж, който един прекрасен ден е посетил ветеринарен кабинет със своята стопанка, с молба за изследвания и кастрация.

Дотук нищо нередно, но… денят си преполови, Марсел е прегледан, кастриран и чака на вратата своята стопанка да го прегърне, след стресиращия престой в клиниката… Тя обаче така и не се появява… Цялата публикация „“

Ая – отиваше си, но беше спасена. Днес – щастливо осиновена!

Доброволците в спасителните центрове за бездомни животни спасяват животни в беда, независимо къде са. Ето и историята на спасителите от Let’s Adopt:

Натъкнахме се на Ая, докато бяхме на почивка. Почивката, обаче, за хора, отворили очите си за същества в беда, често не преминава по план.

Някога бяла и пухкава, маца си отиваше. Слаба, с отпусната надолу глава, с козина покрита с изпражнения и без сили, Ая се молеше за остатъците от обяда ни. А часовникът тихо отброяваше оставащите минути от живота ѝ. Цялата публикация „Ая – отиваше си, но беше спасена. Днес – щастливо осиновена“

Райън – бивш бездомник, понастоящем щастливо осиновена Рая!

Днес ще ви разкажем за Райън. Бивш бездомник, понастоящем щастливо осиновена Рая.

Райън е дребосъчесто куче, което в началото на миналата есен, без никакви навици за оцеляване в градска среда, се появява между бул. „Копенхаген” и ул. „Обиколна” в София. В продължение на месеци, от Let’s Adopt се опитват да спечелят Райън и да го измъкнат от бедата, в която се е озовал.

Цялата публикация „Райън – бивш бездомник, понастоящем щастливо осиновена Рая“

Одри – животът на кварталната котка!

Одри е била бездомниче. От онези общителни и мили предблокови котета, които добри хора са хранели, кастрирали и обгрижвали, доколкото им е било възможно.
И така в продължение на година. Един ден, обаче, на Одри не ѝ провървяло – била ударена от кола.

Колата спряла, две момчета излезнали от нея, събрали Одри от асфалта, закарали я до най-близката ветеринарна клиника и повече никога не се върнали за нея.

Цялата публикация „Одри – животът на кварталната котка“

1 167 кг. Hill’s дарихме за септември и октомври 2018г.!

Общо 1 167 килограма Hill’s дарихме за месеците септември и октомври 2018г. за бездомните  кучета и котки в България, настанени в трите партньорски центъра – Pet Sisters, Animal Hope Varna и Animal Hope Plovdiv.

И затова благодарим на вас – всички онези, които не останаха безразлични и помогнаха, закупувайки Hill’s за своя любимец. Продължаваме напред с надежда да дарим още стотици килограми храна. Цялата публикация „1 167 кг. Hill’s дарихме за септември и октомври 2018г.“

Ори – осиновен от спасители си!

Когато срещнахме Ори, той беше току-що блъснат от кола, захвърлен в банкета край натоварен междуградски път, а Коледата за него изглеждаше небъдна – с отворени, кървящи рани, хронично гладувал, с напълно сломен дух, уплащен почти до шок и без никой около него, който да му помогне. Никой, докато не се появяват неговите спасители! Те организират транспорта, лечението и… в крайна сметка – СПАСЕНИЕТО на Ори. Цялата публикация „Ори – осиновен от спасители си“

1216 кг дарение направихме през юли и август!

Общо 1 216 килограма Hill’s дарихме за месеците юли и август 2018г. за бездомните  кучета и котки в България, настанени в трите партньорски центъра – Pet Sisters, Animal Hope Varna и Animal Hope Plovdiv.

И затова благодарим на вас – всички онези, които не останаха безразлични и помогнаха, закупувайки Hill’s за своя любимец. Продължаваме напред с надежда да дарим още стотици килограми храна.

Цялата публикация „1216 кг дарение направихме през юли и август“

Отчаян зов за помощ в пощата на Pet Sisters за пореден път ги сблъсква, като челен удар в стена, с ужасяващата действителност в малките населени места в България. Село, само на 50 км. от София – куче с отрязан от влак крак – изчезва! Появява се отново няколко месеца по-късно – трима души го изхвърлят от кола, а тя вече е в напреднала бременност…

Ражда 6 бебета в руините на изоставена къща. Само с два дни закъсняват спасителите от Pet Sisters – пет от шестте бебета са удавени, още слепи. Единствената оцеляла е малката Ника, която просто не били намерили в руините. Това са фактите, които те знаят! Цялата публикация „“

Поредните над хиляда килограма Hill’s дарение за бездомни кучета и котки!

Благодарение на вас, през Юли дарихме 1249кг. Hill’s за бездомните кучета и котки в България, настанени в трите партньорски центъра – Pet Sisters, Animal Hope Varna и Летс Адопт – България.

Продължавайте да подкрепяте бездомните животни, включени в дарителската ни кампания.

Цялата публикация „Поредните над хиляда килограма Hill’s дарение за бездомни кучета и котки“

Аби – когато сърцето ти не позволява да подминеш!

Срещнахме Аби, когато бе само на месец. Сама. На пътя.

Колите я заобикаляха, а тя се луташе между тях. Мръсно бяло кученце лесно се слива с пътната настилка. Вероятно не ѝ оставаха още много коли, след които да тича. Нямаше време за мислене. Изтичахме боси по асфалта и грабнахме малката шепа живот, а видеото от онзи момент можете да намерите тук: letsadopt.net/abby.

Цялата публикация „Аби – когато сърцето ти не позволява да подминеш“