Марсел – когато си ненужен…

Марсел е страхотен пухкав младеж, който един прекрасен ден е посетил ветеринарен кабинет със своята стопанка, с молба за изследвания и кастрация.

Дотук нищо нередно, но… денят си преполови, Марсел е прегледан, кастриран и чака на вратата своята стопанка да го прегърне, след стресиращия престой в клиниката… Тя обаче така и не се появява… Марсел е изморен, изплашен и тъжен, той стои с вперени очички във вратата, от която трябва да се появи неговата стопанка, тази врата се отваря постоянно и нито един от хората, които влизат не са му познати. Ветеринарният лекар звъни на стопанката на Марсел, но тя не отговаря на позвъняванията. И така тъжен, нещастен и отчаян, Марсел остава в клиниката да чака. Може пък нещо да й се е случило, може да е болна или да не може да дойде точно сега. И утре е ден… На следващия ден докторът продължава да звъни, и телефонът все още остава без отговор… а Марселито все така гледа втренчено вратата и вече е почти сигурен, че ТЯ няма да се върне за него повече.

След дълго и упорито издирване, стопанката на Марсел е открита, за да заяви, че тя не иска повече Марсел в дома си и че не я интересува какво ще се случи с него.

За щастие Марсел е прекрасен, миличък и с тези тъжни очи – направо неустоим. Почти веднага, след като е обявен за осиновяване, за него започват да валят желаещи. Срещата между Марсел и Ваня Крумова, обаче, е решаваща, защото това е любов от пръв поглед! Марсел има НОВ ЧОВЕК и този път той е ИСТИНСКИ!

Марсел сияе от щастие и не се отделя и за миг от своята нова стопанка, защото той знае, че е трудно да откриеш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК.

Кастрацията е отговрен акт и би могла да спаси много кучета и котки, които биха се озовали на улицата. Попитайте ветеринарния ви лекар за ползите от кастрацията.

Сподели

Leave a Reply